Aardappelsalade met munt

Bijgerecht 4 personen

Ingrediënten:

  • 600 gr vastkokende aardappels
  • 130 gr volle yoghurt
  • 1 komkommer
  • 7 gr gedroogde munt
  • 2 teentjes knoflook
  • peper
  • zout.
  • Bereiding :

    1. Schil en halveer de aardappels.
    2. kook de aardappels gaar en laat ze afkoelen.
    3. Rasp de komkommer in een vergiet, bestrooi hem met zout en roer goed door.
    4. Laat de komkommer een minuut of 5 staan.
    5. Druk met de bolle kant van een lepel het vocht uit de komkommer.
    6. Meng de yoghurt met de komkommer en de munt en pers de knoflook erboven uit.
    7. Schep de saus op de aardappels en schud ze om.
    8. Breng op smaak met peper en zout.

    Tags: , , , , , ,

    Leave a Comment