Gulasch ungherese

SONY DSC

Ingrediënten:

  • 1 kg. mager rundvlees
  • 180 gr. uien
  • 100 gr. roomboter
  • 1 el paprika poeder
  • 500 gr. rijpe pomodori
  • 250 gr. kruimige aardappel
  • zout

Bereiding :

  1. Snij het vlees in stukjes
  2. Pel en snij de ui fijn
  3. Verhit de boter in de pan en braad het vlees met de uien rondom bruin
  4. Voeg de paprikpoeder toe en breng op smaak met zout
  5. Snij de tomaten in parten en voeg deze aan het vlees toe als het bruin is.
  6. Voeg 1 kopje water toen en laat het vlees, met de deksel op de pan, 2 uur rustig garen
  7. Schil de aardappels en snij deze in kleine blokjes
  8. Voeg de aardappelblokjes toe en breng het geheel aan de kook
  9. Laat de saus enige tijd inkoken en voeg eventueel nog wat zout toe
  10. Het vlees moet zacht zijn en de saus dik
  11. Serveer met pasta of rijst een een frisse groene salade

Tags: , , , , , , ,

Please leave a comment

  1. receptenbaan Says:

    Fragola als dessert, mooie combinatie : http://www.receptenbaan.nl/aardbei-tiramisu

Leave a Comment