Pasta carbonara 2

SONY DSC

Ingrediënten:

  • 400 gr pasta
  • 250 gr pancetta
  • 1 teen knoflook
  • 2 eieren
  • 200 gr pecorino
  • zout
  • zwarte peper
  • room
  • 1 paprika (optioneel)

Bereiding :

  1. Snij de pancetta klein en pel en plet het teentje knoflook
  2. Bak de pancetta samen met de knoflook uit in een pan
  3. Was de paprika, verwijder zaad en zaadlijsten en snij hem fijn
  4. Bak de gesneden baprika voor enkele minuten mee
  5. Rasp de pecorino
  6. Verwijder de knoflook en roer de eieren en de geraspte pecorino erdoor en blijf roeren totdat de eieren romig zijn geworden
  7. Breng op smaak met peper en zout en roer de room er door
  8. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking
  9. Giet de pasta af en schenk er een klein beetje olijfolie over en roer de pasta goed door
  10. Voeg de saus toe aan de pasta en serveer het geheel

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment